menu

ONLY WOMEN MET SMAAFALYS PHYSIOBALANCE

Physiobalance & Beautysalon Smaafalys in Antwerpen is een totaalconcept voor wie naar afslanking, figuurcorrectie en beauty op zoek is. Samira biedt resultaatgerichte en pijnloze behandelingen aan voor wie haar lichaam wil corrigeren. Je kan er ook terecht voor gelaatsverzorgingen en andere beauty behandelingen. Elke klant is hier koning en ze maken hier graag tijd vrij voor je.

Afbeelding

Aslankinstituut en beautysalon 

Na een carrière waar Samira uitblonk in gelaatsverzorgingen en een uitgebreide stage in het instituut, nam ze Physiobalance over in januari 2018. Wat eerst een interessante uitdaging leek, was nu een mooie aanvulling op de behandelingen die ze reeds uitvoerde.

“Ik heb altijd een feeling gehad voor alles wat met beauty te maken had,” vertelt Samira. “Toen ik het instituut overnam, heb ik elke leverancier gecontacteerd om alles te weten te komen over de verschillende behandelingen.” “We starten altijd met een aflsankanalyse,” licht Samira toe. “We meten vochtgehalte, vetgehalte, BMI, gewicht, lengte, kijken of er cellulitis , spataders, … zijn. Zo kunnen we de klant op maat adviseren en de juiste behandeling of combinatie voorstellen. We zijn pas voldaan als de klant hier tevreden over zichzelf naar buiten gaat.”

Pijnloze behandelingen voor afslanking

Als je binnenkomt in deze mooie zaak, wandel je door een lange gang met cabine na cabine met futuristisch ogende apparaten en toestellen. Bij de Alphamins behandeling neem je plaats in een paarse cocon, gewikkeld in plastiek.

De temperatuur rijkt hier een hoogtepunt van 76 graden. Je ziet hoeveel calorieën je verbruikt en kan zelf de temperatuur en ventilatie regelen. Het is een uitstekende behandeling om over je hele lichaam af te vallen en afvalstoffen te af te voeren. Patiënten met een spierziekte vinden er ook vaak verlichting voor hun pijn.

Als je van overtollig vocht af wil in de buikzone, kies je voor de lymfedrainage. De Pressotherapie drijft dan weer het vocht af in de benen. De Universal Contour Wrap is de ideale combinatie van centimeters verliezen en detoxen. Het is ook aan te raden voor mensen die vaak en veel medicijnen gebruiken om van hun afvalstoffen af te geraken. Wil je werken op huidversteviging en anti-cellulite, dan kies je best voor de Mya. Je krijgt pads over je hele lichaam en de elektrische pulsen zetten vetcellen om in spieren. Deze behandeling is niet volledig pijnloos, maar Samira bespreekt de intensiteit eerst met je en bekijkt wat jij aan kan.

De all in one gelaatsverzorging

Afbeelding

Samira’s favoriet is de OxyGeneo gelaatsverzorging. Dit apparaat combineert een microdermabrasie, een Tripollar applicator die de collageenproductie stimuleert door middel van ultrasone trillingen. Daarna krijg je nog een heerlijk voedend masker dat voor versteviging zorgt. Deze gelaatsverzorging kan voor iedereen en werkt op anti-aging, maar is ook zeer ontspannend en hydraterend.  “Je merkt pas na 24 uur het resultaat. Vaak bellen klanten de volgende dag al om een behandeling bij te boeken,” lacht Samira.

“Ik vind het belangrijk dat elke klant zich hier op haar gemak voelt. Na de behandeling kunnen ze nog even ontspannen in het theehoekje, waar ze nog een detox-theetje krijgen aangeboden en tot zichzelf kunnen komen,” voegt ze er nog aan toe.

Afbeelding

Samira en haar collega’s ontvangen je hier met een grote glimlach en vinden het belangrijk om je de tijd te geven die jij nodig hebt. Ben je niet tevreden met je lichaam en wil je eraan werken? Momenteel bieden we kennismakingsbehandelingen aan met een fikse korting, zodat je het een keertje kan testen.​​​​​​​

Adres: Mechelsesteenweg 95, 2000 Antwerpen

Tel: 0484556227


Afspraak?
boek online je afspraak
Vragen?
Stel je gerust je vragen of opmerkingen

Verder lezen

Messenger logo
Chat